סימה

פנוי דירה וזבמהלך חה

שלום רב אנחנו משפחה שגרים בשכירות כבר 7 שניים באותו דירה , בבית יש נכה 100% יש לנו סימון של חניית נכה בתחת לבית , לציין שהחוזה התחדש באוגוסט כרגע יש שיפוץ ברחוב , נאמר לנו מהעריה כי מעברים לנו את החניה לחודש ימים בערך למקום חילופי, יש לציין כי החנייה רחוקה לנכה אך היות ואמרו שזה חודש ימים הינו מורדים את הנכה ליד הבית ולאחר מכן חונים בחניה . במהלך השבוע הנ"ל קיבלנו הודעה ויש פרסום שהשיפוצים ימשכו עוד חצי שנה וגם אין גישה יותר להורדה של הנכה ליד הבית - כי הכל סגור ומגודר, מדובר בנכה עם פעיות פזיות ועיוורון כך שיש קושי רב . דבר זה בעייתי ביותר, כבר פעמיים הנכה היה צריך ללכת לישון אצל בני משפחה לאור זאת. אני לא יודעת מה לעשות האם מבחינת החוק אני יכולה לסיים את החוזה בטרם המועד . האם אני יכולה להודיע לבעל הבית על עזיבה מידית לאור השיפוץ ברחוב. ולחפש נכס אחר להשכרה האם זה יחייב אותי להביא דייר חילופי .אודה לתגובה והתייחסות מה ניתן לעשות .

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מאחר והשיפוץ הוא של העירייה ברחוב יש לסגור את הדברים מול בעל הדירה בהסכמה בכתב בלבד. יש לנסות להגיע להבנות על סיום מוקדם לאור תקופת השכירות הארוכה והקשיים בהמשך השכירות. בהצלחה,