לילי

השכרת דירה לחברה

שלום לכם לפני מספר חודשים השכרתי את דירתי לחברה שמעסיקה פועלים זרים { אני מניחה חוקיים } העובד אינו רשום כלל בחוזה אלא רק מעסיקיו שאחד מהם לא היה נוכח כלל במקום אלא אישר זאת דרך פקס עם צילום תעודת זהות לא לקחתי צ'קים פתוחים היות והם טענו שהיו והם חברה אז הם לא נותנים צ'קים פתוחים ויש לי שטר חוב בסך 30 אלף ש"ח האם העיסקבה שעשיתי היא בסדר ? אף פעם לא השכרתי את הדירה לחברה תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון אי אפשר לדעת - הכל בסדר עד שיש בעיות. מומלץ לקחת ערבות בנקאית ו/או 2 ערבים לדירה לפחות ולקבל שיקים מראש על שנת השכירות. במקרה של חברה רצוי לבדוק קצת היסטוריה על החברה דרך חב' מתמחות בשירות מסוג זה. בהצלחה,