אור

צ'ק ביטחון נפדה בתחילת השכירות

הי, בעל הדירה שלי הפקיד את צ'ק הביטחון שנתתי לו בחודש הראשון לשכירות ואמר כי במידה וכשנצא מהדירה הכל יהיה תקין הוא יחזיר את הכסף אלינו. האם זה חוקי? נפוץ? ומעבר לזה, נניח ונגור אצלו 10 שנים, ישנו אצלו בבנק 2500 ש"ח שלי אשר צברו ריבית. יכולתי לצורח העניין לשים אותו בקרן השתלמות ולקבל עליו כסף. האם לא מגיע לי לקבל את הכסף סתופ השכירות יחד עם ריבית?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב השאלה אם הסכמתם לעניין זה? אם כן אין בעיה. אם לא הוסכם, לא נהוג להפקיד השיק בניגוד למוסכם. בהצלחה,

אור

קודם כל תודה על התשובה. אחרי שהוא הפקיד הוא סיפר לנו, אבל אם לא התנגדנו אז למעשה אתה אומר שזו בעיה שלנו?