מוטרדת

השוכר עזב את הדירה

שלום. השכרתי דירה לשנה. קבלתי 12 שיקים. הוא החליט שהוא רוצה לזוב את הדירה. מצא דירה אחרת, הודיע לי חודשיים לפני שעזב, אמרתי בסדר, אשמח אם תמצא לי שוכר במקומך. אמר לי ברור שאני ימצא. הוא לא הצליח למצוא שוכר, ועדיין תובע ממני להחזיר לו את השיקים, כאשר כתוב במפורש, שאם ירצה לקבל את החזר כספו ימצא דייר אחר. הוא מנסה בשבוע האחרון לדרוש ממני בכל דרך אפשרית את השיקים בחזרה. וטוען על כל מיני בעיות חשמל שונות ומשונות. שלא היו ידועות לי קודם לכם. מה לעשות במקרה כזה\. האם למשוך את שיק הבטחון< היום הוא עזב את הדירה, ולא החזיר את המפתח. הביא מובילים שפינו את הדירה. אשמח לייץ לי מה לעשות...\ אגב יש סעיף בחוזה שכתוב, שדמי השכירות ירדו במקום 2200 הוא שילם 2000 לחודש. כדי שהוא יעזור ואם יהיו בעיות בדירה שיעזור איתן, הוא להפך, לא עזר ולא התלונן בכלום, היה פעם שהתלונן לגבי המפסק של דוד השמש, שאותו סידרתי. בכבוד ובתודה מראש. המוטרדת

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם הוסכם בחוזה שיקבל את השיקים רק לאחר שיימצא דייר חדש את רשאית לא להחזיר את השיקים ולפדות אותם חודש בחודשו עד למציאת דייר חדש. כמובן שאם גם את מוצאת דייר חדש אז תחזירי לו את השיקים מייד לאחר שתחתמי עם הדייר החדש. בהצלחה,