פבלו

הלוואות שמנוכות מתלוש שכר

שלום רב יש לי שאלה בנוגע להלוואות שיורדות דרך התלוש שכר . ולא ניתן לעוקרם מהתלוש כי הם חלק בלתי נפרד בתוך התלוש . השאלה שלי היא כזאת - בבקשה למתן צו כינוס ציינתי את ההלוואות הנ"ל ( טרם קיבלת צו כינוס ), אך יחד עם זאת שכחתי לציין את העובדה שהם מנוכים מהתלוש . אני חושש שהנושא לא יתפרש כחוסר תום לב והעדפת תשלומי נושים - הרי הגביית הלוואות לא בשליטתי , אלא בשליטת אותו גורם שגובה את ההחוואות מהתלוש. מה ניתן לעשות במקרה הנ"ל . אשמח ליעוץ מקצועי . תודה מראש פבלו

עו"ד איתי בר

פבלו שלום, ככל שהמלווה יוכר כנושה מובטח לא תהיה בעיה עם המשך תשלום ההלוואה דרך התלוש בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל