רוני

הסכם זכויות יוצרים על יצירה כשהמלחין הוא חבר אקום

אני בעצומו של פריוקט בו אני מארח זמרים ששרים שירים שלי בגדול זה מיועד לציבור הדתי גמרתי עכשיו הפקה של שיר והמליצו לי להציע אותו לזמר מאוד מוכר מטבע הדברים האנשים שמולי מגובים משפטית במידה ויחליטו כן לקחת את היצירה על איזה דברים צריך להקפיד מבחינה משפטית? לדוגמא המליצו לי על סעיף שבו אם לא נעשה שימוש בשיר תוך חצי שנה אני יכול לחזור להשתמש בו

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום רוני, אני מציעה שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בנושא, שכן אינני יכולה לפרט במסגרת פורום זה את כל התנאים המסחריים הרצויים (אשר יכולים להשתנות ממקרה למקרה), במיוחד כאשר כל מקרה נבחן לגופו בהתאם לנסיבות ולרצונות הצדדים. בהצלחה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים