איש אחד

פושט רגל שחויב לשלם במשפט שלא קשור למצבו ולאחר זמן מתן צו הכינוס

שלום, תבעתי אדם המצוי בפשיטת רגל. עילת התביעה התרחשה זמן רב לאחר מתן צו פשיטת הרגל – וללא שום קשר למצב הנתבע כפושט רגל - ובאישור הכונס הרשמי והמנהל המיוחד. בהחלטת ביהמ"ש לפש"ר שבו הוחלט שאוכל להמשיך בתביעתי נכתב ש"ניתנת בזאת רשות למבקש להמשיך בניהול תביעתו ובלבד שלא יושתו כל הוצאות על קופת הכינוס ובלבד שלא ינוהלו הליכי גבייה על ידי המבקש ככל שתתקבל תביעתו שעה שהליכי פשיטת הרגל בעניינו של החייב מתנהלים." זכיתי בתביעה אולם הנתבע מסרב לשלם. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, שאלתך מאוד ממוקדמת במקרה הפרטי שלך. אתה צריך לבחון את כל הכלים שעומדים לרשותך בשים לב להליך פשיטת הרגל. לכן עליך לקבל ייעוץ משפטי מידי עו"ד שילווה אותך בעיניין ולא נתן להשיב לך במסגרת הפורום. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים