רחלה

האם אפשר לקנות זכויות של פושט רגל בנכס שהורש למשפחה אך עדיין לא רשום על שם היורשים?

דירה ששוייכה להורינו בקיבוץ, והובטחה לנו, היורשים, אך עדיין לא נחתם חוזה עם הקיבוץ והדירה עדיין לא שוייכה רשמית לנו. מעונינת לקנות את חלקה של אחותי, שמנוהלת על ידי כונס נכסים. האם אין בכך משום "לשים כספי על קרן הצבי"?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, את שואלת בנוגע לעסקה מורכבת. המורכבות נובעת לא מעצם מעורבות כונס הנכסים אלא מאופי הנכס. מהלך כזה חייב להיות מלווה בידי בעל מקצוע שיבדוק את אפשרות מימושה - עורך דין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים