עומד בראש משרד עורכי הדין סגלוביץ' ושות'. נוסף על עיסוקו כראש המשרד, נושא עו"ד סגלוביץ´ בשלל תפקידים שיפוטיים שונים, דוגמת שופט ברשות השיפוט של ההסתדרות, ואף שימש בעבר יו"ר וועדת הערר לענייני ארנונה בעיר כפר – סבא. כמו כן עו"ד סגלוביץ´ מרצה דרך קבע בהרצאות והשתלמויות משפטיות לאדריכלים, מהנדסים ובעלי מקצועות חופשיים. עו"ד סגלוביץ', אשר הינו עורך דין פעיל החל משנת 2001, הינו בעל רקע אקדמי משפטי רב יחד עם ניסיון פרקטי בליווי לקוחות והופעות בבתי משפט
כינוס נכסים מקרקעין בימ"ש ענייני משפחה. אנשים ביקרו וראו את הנכס והגישו הצעות לכונסים. שאלותיי הן: 1. מאיזה מחיר מתחילים ההתמחרות ? 2. האם בעלי הנכס רשאים להשתתף בהתמחרות ? אם כן, מתי והאם חכם לעשות זאת ? 3. איך נקבע מועד פינוי הנכס ? 4. מתי נכון לבצע חלוקת רכוש - מיטלטלין ביחס למכירה/פינוי ? 5. מה משמעות של זכות ראשונים של בעלי הנכס ?
חסכת במילים אך בכל זאת אנסה לתן לך תשובות. בראש ובראשונה עליך לבחון את החלטות בית המשפט, אשר קבעו את קיום כינוס הנכסים, כמו כן עליך לבדוק את הודעות הכונס בנוגע לכינוס. שם, יש לצפות, יימצאו רוב התשובות לשאלותיוך. על אף האמור, בדרך כלל התמחרות מתחילה מהמחיר הנקוב בהצעה הגבוה ביותר שהתקבלה אצל כונס הנכסים. אלא אם יש קביעה אחרת, אני סבור, שיש מקום לבעלי הנכס להיות בהתמחרות, כמובן שזה כפוף לרמת הרגישות שלהם. הייתרון נמצא בכך שהם יוכלו להיווכח בעצמם בנעשה ובמה שאירע בהתמחרות. בנוגע למועד פינוי הנכס, התשובה בדרך כלל תמצא במסמכים אשר יצרו את הכינוס ובהתאם לנסיבות.
באשר לשאלותיך האחרונות, חלוקת הרכוש הינה נושא הכפוף ליחסים ואי אפשר לתת לו תשובה כללית. המונח "זכות ראשונים" בדרך כלל מתייחס לזכות המוענקת לבעל הזכות לרכוש בעצמו את הנכס.