פוקס אריה

נפילה באוטובוס ציבורי

אימי נפלה בתוך אוטובוס כתוצאה מסיבוב של האוטובוס כתוצאה מכך פנתה לרופא שבוע לאחר התאונה בגלל החגים יש אישור ששני צלעות מספר 7 8 נשברו ומאז סובלת מכאבים יש לציין כי הסיבה שהיא לא פנתה לרופא מיד היא שביום הראשון לאחר הנפילה לא היו לה כאבים חזקים שהופיעו רק למחרת לאימי ידוע בדיוק באיזה קו ובאיזה תאריך ובאיזה שעה היא נסעה כך שלא תהיה בעיה לאתר את הנהג ובעיקר כי הנהג פנה אליה בסיום הנסיעה ושאל אותה איך היא מרגישה שאלתי האם יש סיכוי לתבוע מחרת הנסיעות פיצוי על הכאבים שאימי סובלת מהם עד היום התאונה אירעה ב15 09 2013 והאישור הרפואי הוא מ22 09 2013

מרק לייזרוביץ, עו"ד

לאמך מגיע פיצוי בכל מקרה שם המדובר בתאונת דרכים. הפיצוי הוא נגזרת של הפציעה. העובדה שאימך התלוננה מאוחר יותר אינה בעייתית ככל שהיא אכן התלוננה על תאונת דרכים.