אריאל

נזק

שלום אני נפגעתי בעבודה לפני 3 שנים ועד היום ממתין לפסק דין העורך דין שלי זלזל בתיק אני בן אדם ללא הכנסות (פטרו אותי )שמעתי שאפשר לתבוע גם על נזק נפשי איך עושים את זה כי כל המשפחה שלי מאז התאונה עד היום השפיע עלינו הרבה נפשית האם יש מקום לעשות משהו תודות

מרק לייזרוביץ, עו"ד

שלום רב, ככל שהכוונה שלך לנזק פסיכיאטרי שנגרם כתוצאה מהתאונה עצמה, והדורש טיפול פסיכיאטרי ישיר שלך - כגון דכאון שלקית בו בעקבות התאונה, הרי שעל מנת לקבל פיצוי יש צורך בהוכחת נכות פסיכיאטרית באמצעות חוו"ד פסיכיאטרית. ככל שהכוונה שלך היא ל"עוגמת הנפש" שנגרמה לך ולמשפחה שלך בעקבות התאונה, הרי שרכיב זה הוא חלק מהפיצוי ובשפה המקצועית קוראים לו "כאב וסבל" או "נזק לא ממוני". אני מאחל לך הרבה בהצלחה ומאחל שהפיצוי שתקבל יעזור לך לחזור לרמת החיים שהיית רגיל אליה לפני התאונה.