גולן גולני

הכרה לנזק גוף ופיצויים

לעו"ד שלום רב לפני כחצי שנה נפגעתי נפצעתי נחבלתי באף ובנשמה באופן קשה. הפציעה הקשה נגרמה לי כתוצאה ממכת אגרוף חזקה שנשלחה לעברי בהפתעה כשחטפתי וקבלתי כתוצאה ממקרה אלימות קשה שנעשה כלפי מצד המפקד שלי ביחידה ללא כל סיבה. הגשתי תלונה במצ"ח והתיק עבר לפרקליטות והעונש שניתן לו נזיפה חמורה(?) לענייננו, מיד אחרי מקרה האלימות הקשה בוצע ניתוח לתיקון בשל הנזק ובעוד שבועיים אני צריך לחזור ליחידה ובעוד חצי שנה להשתחרר. *לעו"ד מה כדאי ומומלץ לבצע כבר בשלב זה לקראת הגשת תביעה להכרה נגד משהב"ט ? *לעו"ד האם ניתן לתבוע על הנזק הקשה באף (סבל, השפלה, עוול ) גם בתביעה אזרחית ? *לעו"ד האם משרדכם מטפל ומלווה בשני התביעות יחד / לחוד כתיקים שלובים או נפרדים ? התייחסותכם חשובה לי מאוד - כל מידע נוסף יתקבל בברכה בתודה מראש בכבוד רב

מרק לייזרוביץ, עו"ד

שלום, התביעה צריכה להתנהל מול קצין התגמולים במשרד הביטחון. לא ניתן לנהל תביעה אזרחית נפרדת כנגד הקצין. לצורך הכנת התביעה צריך לאסוף את מלוא התיעוד הרפואי ולדאוג לפרט בפני כל הרופאים אותך אתה מבקר את הסבל ממנו אתה סובל. משרדנו אכן עוסק בתחום. בהצלחה.