מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו
עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.
תביעה
השופט החליט כמה דברים אשמח אם תספיר לי בדיוק 1 ) התיק יבוא לעיוני בתאריך מסוים ככה החליט השופט האם זה קדם משפט ???? למה לא מופיע בתאריך הדיונים 2( השופט בקש לסיים ההליכים המקדמים כולל יויתור סודיות רופאיות גם גם בקש מצד השני שיגיש חוות דעת האם השופט הזה כנראה מזרז את התביעה ?????
שלום אמיר, 1. לא מדובר בקדם משפט, אלא ברצונו של השופט לוודא שההוראה שנתן התקיימה. הוא נתן הוראה שהצד השני יגיש חוות דעת עד לתאריך מסויים והוא רוצה לוודא שזה קרה, או לתת הוראה בהתאם (כמו למשל לקבוע שהצד השני כבר לא כיול להגיש חוות דעת אם הוא לא הגיש עד לאותו תאריך...). לכן התאריך לא מופיע ביומן היונים. בקיצור - ההוראה "התיק יובא לעיוני" מתייחסת למזכירות. לא לך. 2. כן. הוא רוצה שהעניינים יתחילו להתקדם. זה,אגב, לא חריג.
אבל למה לא קבעו קדם משפט
כי השופט רוצה לראות התקדמות לפני שהוא קובע קדם משפט.