משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםתאונת דרכים - פיצוי הוגן ?

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

תאונת דרכים - פיצוי הוגן ?

עיד
עידן

שלום , בשנת 2012 נכנסו בי מאחור , כתוצאה מהתאונה אני ואחי שהיה איתי ברכב באותו זמן הלכנו לבית החולים (לא באמבולנס) בדקו אותנו ויצאנו רק עם מכות יבשות , היום אחרי 4 שנים התקשרו אלינו מהביטוח והציעו סכום של אלף שקל כל בנאדם לאחר וויכוח ארוך הגעתי איתו ל1700 כל אחד סה"כ 3400 האם זה סכום שכדי לחתום עליו?

RE:
אמי
אמיר שושני(נכתב ע"י: עידן)

שלום עידן קצת קשה להשיב על שאלה כזו בלי נתונים, אבל אסתכן ואומר שהסכום נראה לי נמוך מאוד. אפילו אם לא נשאר לכם נזק לתמיד.

RE:RE:
עיד
עידן(נכתב ע"י: אמיר שושני)

היי אמיר , תודה על העזרה . בדרך כלל על מכות יבשות בלבד , מה הטווח סכום שאפשר להוציא מהם ? לפי זה אני ידבר איתו ויסביר לו שהסכום נמוך . אם לא יהיה לו פשרה אחרת נלך לעורך דין .