משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

החלטה

בוע
בועז

החלטת השופט ( נוכח פער בין חוות הדעת יודיעו הצדדים בתוך 20 יום עמדתם בדבר מינוי מומחה מטעם בית המשפט ) : 1) הנכות שנקבעה על יד מומחה שלי היא 10 אחוז של הצד השני אני לא יודע 2) האם אתה יכול להספיר לי מה אומרת ההחלטה של השופט ? 3) האם הוא נותן הבחירה לעורכי דין אם ילכו למומחה שלשי ? ומה האופציה האחרת 4) אם אחד מהם סירב ללכת למומחה שלישי ??

RE:
אמי
אמיר שושני(נכתב ע"י: בועז)

ההחלטה אומרת שהשופט שוקל למנות מומחה שלישי מטעם בית המשפט והוא רומז לצדדים שאולי כדאי להם להסכים על הנכות כדי לחסוך בהוצאות של מומחה שלישי. אם הפער אינו גדול, הרבה יותר זול וכדאי להסכים על נכות ממוצעת ומוסכמת ולא לבזבז כסף על מינוי מומחה

RE:RE:
בוע
בועז(נכתב ע"י: אמיר שושני)

אם הלכנו למומחה שלי מה יהיה בדיון הבא

RE:RE:RE:
אמי
אמיר שושני(נכתב ע"י: בועז)

הוא ימנה מומחה שלישי, אלא אם תצליחו לשכנע אותו למה לא לעשות את זה.