קובי

ערעור ביטוח לאומי

שלום רב, אני מקבל קצבת נכות מעבודה למעלה מעשר שנים ובשנה האחרונה המצב הרפואי שלי החמיר מאוד. אני רוצה להעלות את אחוזי הנכות. האם אפשר לערער אחרי עשר שנים?

קרן ברק עורכת דין

קובי שלום, אינך צריך לערער אלא להגיש בקשה להחמרת מצב ולעמוד מול ועדה רפואית אשר תעריך את אחוזי הנכות שלך. עליך לצרף מסמכים המדגישים את ההחמרה במצבך הרפואי ואף כדאי לשקול צירוף חוות דעת רפואית פרטית וליווי ע"י עורך דין אשר ייצגך בוועדה להגדלת סיכוייך. תוכל לקרוא עוד בנושא: http://www.lbl.co.il/%D7%95%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%99%D7%95%D7%AA.html בהצלחה!