אוסנת

פילינג

לפני חודשיים עברתי טיפול פילינג בפנים והובטח לי ע"י המכון שההחלמה תהיה קצרה ותסתיים לאחר מספר ימים. יש לי כוויות בפנים עדיין והמצב מאוד מדאיג אותי כי חלפו חודשיים! צלצלתי למכון בו עברתי את הפילינג והם מתחמקים ממני ואמרו כי חתמתי על טופס הסכמה שבו מצויינות תופעות הלואי. אני לא זוכרת את הטופס הזה אבל זכור לי שנאמר לי שתיתכן אדמומיות ותחושת גירוי שתחלוף כעבור מספר ימים. האם יש לי אפשרות לתבוע את המכון? אני מרגישה ונראית נורא ומתביישת לצאת מהבית.

קרן ברק, עורכת דין

אוסנת שלום, יתכן כי ניתן לתבוע את המכון ולטעון כלפיו לטיפול רשלני, לגרימת נזק אסתטי (ואולי גם נפשי) וכן, לאי מתן הסבר ראוי בטרם הטיפול. יש לבחון באילו חומרים השתמש המכון בטיפול, האם יש להם אישור מטעם משרד הבריאות, ועל אילו טפסים הוחתמת. יש לאסוף את כל החומר הרפואי ובמידת הצורך לפנות לטיפול נפשי. יש להמתין מעט ולקוות כי הכוויות תחלופנה אולם במידה שתישארנה צלקות יש לפנות לקבלת חוות דעת מרופא עור או פלסטיקאי לפי הצורך. נאחל לך החלמה מהירה.