מתן לוי

פיצויים בגין ניתוח של פריקת ברך

פרקתי את הברך בכיתה י"א ועברתי ניתוח, אני סובל מכאבים עד היום ויש לי דלדול שרירים ממש רציני בשריר 4 ראשי. ביטוח לאומי קבעו לי 24% נכות והרופא של הביטוח כלל קבע לי 10% נכות וסך של 37,400 שח. האם אני צריך לערער על הפסיקה של ביטוח כלל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום רב. אם טרם חלפה תקופת ההתיישנות (שלוש שנים מהגיעך לגיל 18), המלצתי היא לערער על קביעת רופא מטעמה של כלל מאחר ויש פער ניכר בין קביעת הנכות של כלל ובין המוסד לביטוח לאומי. המלצתי היא לשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום על מנת שימצה את מלוא זכויותיך מול כלל ובמידה הצורך, להגיש תביעה כנגד כלל לבית המשפט. בהצלחה!

אמיר שושני, משרד עורכי דין

לא כתבת לפני כמה שנים זה קרה, אבל בעקרון נראה לי שכדאי לך לערער על קביעתו של רופא חברת הביטוח, אם טרם חלפה תקופת ההתיישנות