משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנזקי גוף ופיצוייםפיצויים בגין ניתוח של פריקת ברך

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

פיצויים בגין ניתוח של פריקת ברך

מתן
מתן לוי

פרקתי את הברך בכיתה י"א ועברתי ניתוח, אני סובל מכאבים עד היום ויש לי דלדול שרירים ממש רציני בשריר 4 ראשי. ביטוח לאומי קבעו לי 24% נכות והרופא של הביטוח כלל קבע לי 10% נכות וסך של 37,400 שח. האם אני צריך לערער על הפסיקה של ביטוח כלל?

RE:
עו"ד תבו משה
עו"ד תבו משה

שלום רב. אם טרם חלפה תקופת ההתיישנות (שלוש שנים מהגיעך לגיל 18), המלצתי היא לערער על קביעת רופא מטעמה של כלל מאחר ויש פער ניכר בין קביעת הנכות של כלל ובין המוסד לביטוח לאומי. המלצתי היא לשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום על מנת שימצה את מלוא זכויותיך מול כלל ובמידה הצורך, להגיש תביעה כנגד כלל לבית המשפט. בהצלחה!

RE:
אמי
אמיר שושני, משרד עורכי דין

לא כתבת לפני כמה שנים זה קרה, אבל בעקרון נראה לי שכדאי לך לערער על קביעתו של רופא חברת הביטוח, אם טרם חלפה תקופת ההתיישנות