רחל

נפילה על כסא בגן ילדים

בני בן השנתיים נפל בגן על כסא מעץ. ילדה דחפה אותו ולכן נפל (ראיתי את הוידאו) הוא פתח את השפה ונזקק ל 3 תפרים בבית חולים. ראיתי בגן כמה כסאות שבורים בקצוות שלהם. האם יש עילה לתביעה? את מי צריך לתבוע את הגן או את הביטוח?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום רב. ככלל, בכדי לבדוק עילת תביעה בתחום הנזיקין, על התובע (במקרה הזה זו את) להוכיח את התרשלות עובדי הגן כלפי בנך וכיצד התרשלות זו גרמה לנזק. האם נגרם לבנך נזק אסתטי קבוע? דעי לך, שלכל תינוק וילד קיים ביטוח תאונות תלמידים (סייגים שונים עד הגיע הילד לגיל 3 ואילך) ועל כן, ממליץ לך לפנות לעו"ד מומחה בתחום על מנת שיסביר לך מהן זכויותיו של בנך והאם משתלם לך להגיש תביעה כנגד הגן ו\או כנגד חברת הביטוח. בהצלחה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום רב. ככלל, בכדי לבדוק עילת תביעה בתחום הנזיקין, על התובע (במקרה הזה זו את) להוכיח את התרשלות עובדי הגן כלפי בנך וכיצד התרשלות זו גרמה לנזק. האם נגרם לבנך נזק אסתטי קבוע? דעי לך, שלכל תינוק וילד קיים ביטוח תאונות תלמידים (סייגים שונים עד הגיע הילד לגיל 3 ואילך) ועל כן, ממליץ לך לפנות לעו"ד מומחה בתחום על מנת שיסביר לך מהן זכויותיו של בנך והאם משתלם לך להגיש תביעה כנגד הגן ו\או כנגד חברת הביטוח. בהצלחה!

רחל

תודה רבה על המענה. כן נשארה לו צלקת ולאיזה עורך דין אני צריכה לפנות? שמתמחה באיזה תחום?