בנימין

נזקי גוף באומניות לחימה

אני מתכוון לפתוח מין מועדון של מפגשים לאמני לחימה כדי להתאמן ביחד. ללא תשלום, ללא מדריך, ללא תחרויות ושופטים. המפגשים יתקיימו בשטח ציבורי או בבית פרטי. מה עלי לדעת ו/או לעשות לפני כן כדי לא להגיע למצב לא נעים של תשלומי פיצויים במקרה של נזק גופני לאחד המשתתפים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. האם יש לך רישיון עסק לפתיחת המקום? מציע לך בכל מקרה, לפנות לסוכן ביטוח אמין על מנת שיכסה את המקום במקרה של נזק גופני לאחד המשתתפים. בכל מקרה, מציע לך לפנות לעו"ד מסחרי בעניין. בהצלחה.