עדי קצב

האם קיים תו תקן מחייב של מגרשי כדורגל העשויים דשא סינטטי בארץ?

במהלך יום ספורט באוניברסיטה מטעם אגודת הסטודנטים, שיחקתי כדורגל על דשא סינטטי ,החלקתי במהלך המשחק וכתוצאה מכך קרעתי קרע מלא של הרצועה הצולבת בברך. רציתי לדעת אם קיים איזה שהוא תו תקן מחייב כיוון שהמגרש היה חלק מאוד ועם סבירות גבוהה שהוא היה בלוי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. השאלה היא לא אם קיים תו תקן לדשא סינטטי אלא האם האוניברסיטה התרשלה בכך שקיימה את המשחק על הדשא והאם הדשא מיועד למשחקי כדורגל. ממליץ לך לקחת עו"ד מומחה בתחום הנזיקין. מוזמן ליצור קשר: 052-8119783.