סילביה הילה פריש

קבלת פיצויים בגין נזקי גוף כתוצאה מהעבודה

אני עובדת כסייעת בעירייה 9 שנים פלוס 4 שנים עבדתי לפני בגנים פרטיים. כבר כשנה או יותר יש לי כאבים בגב התחתון באמצע וגם עמוד השדרה וגם כאבים בברכיים כתצואה מהעבודה. האם יש מקום לבקש לתביעת פיצויים בגין נזקי גוף כל עוד אני עובדת או לחכות עד שאצא לפנסיה. אציין שכיום אני בת 61 פלוס. מבחינת הגיל יכולה לצאת לפנסיה אבל כיוון שאני על פנסיה מצטברת לא יכולה להרשות לעצמי לצאת כבר לפנסיה כי אני גרושה ומפרנסת לבד. אנא תשובתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ראשית, חובת ההוכחה היא עלייך שנגרמו לך כאבים באיזורים בגוף כתוצאה מעבודתך. דבר נוסף, כאבים אינם מספקים, אלא מגבלות בנוצרו לך עקב העבודה. לאחר מכן, ממליץ לך לשכור עו"ד על מנת שיבדוק קייס למחלת מקצוע. בהצלחה.