סער

תוקף קבלת פיצוי על תביעת גוף

ביולי 2018 אשתי הגישה תביעה לנזקי גוף לאחר שנפצעה בידה על ידי הרכב המשפחתי. בתחילת הדיאלוג עם חברת הביטוח הוצע לנו סכום של 4000 שח ואשתי סרבה מאחר והיא היתה בטיפולים פיזיותרפיסטים על היד הפגועה ולדעתנו גובה הפיצוי בעל פוטנציאל גדול יותר. לקחנו עו"ד לייצג לנו את התיק ומאז ועד היום (12 חודשים) לא קבלנו פיצוי וע"פ העו"ד המייצגת זהו תהליך שלוקח זמן רב. (יש לציין כי קבלנו רק הצעה חד פעמית של 1000 שח לה כמובן סרבנו לה). שאלתי היא כמה זמן תביעה יכולה להיות בתהליך בירור עד קבלת הפיצוי המיוחל? והאם יש דרך לזרז את התהליך הנל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. לצערי, תביעות נזיקין לוקחות זמן. ברוב המקרים- שנתיים שלוש. יש להיאזר בסבלנות, אך יחד עם זאת, לדעת ללחוץ היכן שצריך, יחד עם עורכת הדין. בהצלחה.