בן-נחום ניצה

שבירת צלעות כתף יד שמאל ופגיעה בשורש כף יד ימין ושמאל כתוצאה מחבטה עזה בסופר "מגה-בעיר" בר'ג

ביום 6.11.19 בשעות הבוקר נתקלתי במפגע בסופר "מגה-בעיר" ברח' הרצל בר'ג. כתוצאה מהנפילה העוצמתית נשברו לי צלעות , כתף יד שמאל ופגיעה ביד ימין ושמאל בשורש כף היד. כמובן שמכשיר הנייד שלי התרסק בחלקו התחתון. מה עושים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. ממליץ לך ככל המוקדם לשכור את שירותיו של עו"ד מומחה בתחום נזקי הגוף. מוזמנת ליצור קשר: 052-8119783 בהצלחה ובריאות.