אלייי

רופא תעסוקתי

שאלה כללית. התרשמתי שבנזק גוף ממעטים יחסית להשתמש בחוו"ד בעצם הכי רלוונטית לנכות תפקודית והפסד השתכרות : רופא תעסוקתי, ונעזרים לרוב ברופאים אחרים. מדוע לדעתכם האישית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. לא הבנתי כל כך את השאלה. בכל מקרה. בדרך כלל, משתמשים ברופאים הקשורים לפגיעה. ככל והמדובר בהוכחת הפסדי השתכרות, ישנה אפשרות לקבל תחוו"ד רופא תעסוקתי. אין המדובר בחוק. אלא בכל מקרה לגופו, לסוג התביעה ואיזו תביעה מגישים. בהצלחה.