שירוש

פציעה עקב צינור תחת מקרר גבינות בסופר

עמדתי בתור לקניית גבינות במשקל בסופר מתחת למקרר יש צינור מתכת לכל האורך שמהווה סכנה לציבור. כתוצאה ממיקום הצינור נתקעה רגלי ובזמן שנסוגתי לאחור נפלתי בעוצמה, למזלי היו קונים נוספים שמנעו ממני פציעה קשה יותר. והפציעה הסתכמה במכה כואבת באף, מכות באצבעות ומאז יש לי כאבי ראש. ברשותי תמונות של הצינור ושל הפציעות

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. בכדי להגיש תביעת נזיקין כנגד בעלי הסופר. עלייך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום, על מנת שיעריך את גובה הנזק שנגרם לך ואז תוכלי לשקול האם כלכלי מבחינתך להגיש תביעה כנגד בעלי הסופר. בהצלחה.