נטלי ביטון

נפילה בשכונה ושבירת השן

היי..בתי בת ה 13 נתקלה אתמול במדרכה שבורה ונפלה ברחבת השכונה. היא נפלה על הפנים ונפגעה בפה..היא שברה את השן הקדמית..השן הצמודה לה התעקמה ושפתיה נחתכו כתוצאה משבירת השן. כשרצתה לקום הרגישה סחרחורת בגלל החבטה בפנים..לבסוף הגיעה הביתה.כשראיתי אותה במצב הזה לקחתי אותה ה מיד לרופאה . שם הילדה הסבירה לרופאה מה קרה תוך לחץ..כאבים ובלבול. כשהגענו הביץה קראתי את סיכום הרופאה וגיליתי שהרופאה סיכמה את האירוע בסדר הלא נכון.. היא רשמה שהילדה קיבלה סחרחורת ונפלה..והחא אפילו לא ציינה שהנפילה היתה ברחוב והשאלות שלי הן : 1. האם אוכל לגשת לרופאה ולבקש לשנות את שכתבה בסדר הנכון ? 2. האם אוכל לתבוע את העירייה למרות הכתוב ? 3. האם אוכל לתבוע ביטוח ילדים שיש דרך הרשות ? 4. האם תביעה זו מקנה פיצוי או תיקון השן ? 5 האם ניתן לתבוע כאן נזק לצמיתות מאחר ומדובר בשבירה של חצי מהשן הקדמית והשלמת השן בחומר חלופי לעולם לא יהיה כשן טבעית תודה על הייעוץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. אכן חשוב מאוד לחזור לרופאה כדי שתתקן את הסיבות של הנפילה ותוציא מסמך חדש. ממליץ גם "לרוץ" לאיזור הנפילה ולצלם את המפגע ממספר זויות. אכן תוכלי להגיש תביעה כנגד העירייה ככל והמדובר במפגע משמעותי. בנוגע לביטוח ילדים, יש לעיין בפוליסה ולבדוק האם פגיעות שיניים נכנסות בגדר הפוליסה. תביעה כנגד העירייה, ככל הנראה תקנה פיצוי מהעירייה או מחברת הביטוח של העירייה. קחי בחשבון שפיצוי כזה ייקח שנה וחצי- שנתיים. כרגע אין לדעם אם המדובר בנזק לצמיתות, אלא רק לאחר תקופה בה הילדה תטופל ותעבור בדיקות נוספות הקשורות לפגיעתה. ממליץ לך לשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בנזקי גוף על מנת שילווה אותך וימצה את זכויותייך. בהצלחה ובריאות!