אשר פרטוק

ביטוח חוות מעבידים בתאונת עבודה מתקזז מול ביטוח לאומי

לי יש דמנציה קשה עקב חומרים מסוכנים בעבודה ונאסר עליי לעבוד בכול עבודה לצמיתות ע"י רופא תעסוקתי כמו כן נירולוג בכיר ומצנטר מוח ונפגעתי באותה נשימה אורטופדית 88 אחוזי נכות היות בביטוח לאומי אין יותר מ100 אחוז נכות בתאונת עבודה שהיא הדמנציה ואז מתקזז מול ביטוח חוות מעבידים במקרה של האורטופדי 88%נכות אורטופדית בעבודה אני תובע רק את חוות מעבידים ואין קיזוז מביטוח לאומי בגלל שיש כבר 100 אחוז אז אני מקבל את כל הסכום האורטופדי מביטוח חוות מעבידים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

מצטער. המדובר במקרה קשה ומורכב ואי אפשר לענות על כך בפורום. מייעץ לך להיוועץ עם עו"ד המתמחה בתחום הנזיקין. בריאות שלמה.