דורון אליהו

שאלה בנושא תביעת ביטוח

שלום,לפני כשנתיים נדרסתי במעבר חצייה , אחרי הרבה טיפולי פיזיותרפיה ואורטופדים שרשמו שיש לי הגבלה בגב (אף פעם לא היו לי בעיות בגב לפני התאונה) נשלחתי לרופא מטעם העורך דין שלי שהעריך את הנכות ב10 אחוז.משכורת לא נפגעה עומדת על 13000 . רציתי לדעת אם חברת הביטוח תשלח הסכם פשרה ועל כמה הסכום אמור להיות בערך בהסכם פשרה או שימשיכו לכיוון הבית משפט.אני מאמין שהביטוח ירצה לסגור את זה לפני הבית משפט בסכום יותר נמוך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. סכום הפשרה מורכב בעיקר מהפסדי שכר לעבר ולעתיד ומעוד מספר ראשי נזק. יש לעבור על התיק כולו על מנת להעריך את סכום הפשרה לו הנך זכאי. ממליץ לך לפנות לעוה"ד שלך על מנת שיעריך את הפיצוי המגיע לך. בהצלחה!