אחינועם מועלם

היי רציתי לשאול מהו סכום הפיצויים שמגיע לי

נפגעתי בתאונת דרכים כהולכת רגל אורתופד מטעם בית משפט הביא לי 0 אחוזי נכות וראומוטולג מטעם בית משפט הביא לי 10% בעקבות פברומיאלגיה ליפני התאונה קיבלתי מביטוח לאומי קיצבה על נפשי לצמיתות עם 40% נכות ו100% אי כושר עבודה התחלתי בכל זאת להשתלב בעבודה עד שהצלחתי ואז קרתה התאונה מה שגרם לי להפסיק לגמריי ולחזור להיות מטופלת על נפשי לא עובדת מאז התאונה רציתי לדעת מה סכום הפיצויים שמגיע לי

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

שלום לך. הנתונים שרשמת אינם מספיקים על מנת לחשב את נזקך. אני מבין שהגשת תביעה לבית המשפט בעקבות התאונה וממליץ לך לפנות לעוה"ד שלך בנוגע לפיצויים המגיעים לך בעקבות התאונה. ככלל, אם נקבע לך 10% נכות לצמיתות בעקבות התאונה, ההפסדים יחושבו על בסיס 10% הנכות ואלו בלבד. בהצלחה!