אלמונית

האם ועדת הערעורים היא ועדה רפואית הקובעת קביעות רפואיות או לא

עליי להגיש ערעור על החלטה רפואית של קרן פנסיה. לפי התקנון ניתן לערער לועדת הערעורים אשר תורכב מיור הועדה ואשר חבריה ימונו ע"י דירקטוריון ולא יהיו עובדי הקרן. עוד קבוע בתקנון כי אם ועדת הערעורים סבורה שההשגה היא בעניין רפואי בסמכותה להפנות את הנכה לבדיקה בועדה העליונה. שקביעותיה בעניינים רפואיים הם סופיים. שאלתי היא: 1) לאור שפורט בתקנון האם ועדת הערעורים היא למעשה ועדה רפואית שיכולה להחליט החלטות רפואיות? 2) באיזה מקרים ניתן לדרוש מועדת הערעורים שתחזיר את התיק לדיון לועדה הרפואית שעל החלטתה הוגש הערעור? תודה

עו"ד אבנר בן חיון

לא מכיר מנגנון כזה יש לקבל ייעוץ פרטני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה