טלי

פיצוי מקרן פנסיה בשל עבודה חלקית בשל מחלה

מזה כמה חדשים אני עובדת 80% משרה בשל בעייה רפואית. אחוז המשרה נקבע על ידי רופא תעסוקתי שנשלחתי אליו מטעם העבודה, אני מעוניינת לדעת אם מגיע לי מקרן פנסיה (קרן מקפת הותיקה) פיצוי בגין כך

עו"ד אבנר בן חיון

יתכן מאוד. בקרן פנסיה קיימת זכאות לפנסית נכות. זאת כאשר העמית איבד את כושרו לעבוד בעבודתו או בעבודה מתאימה אחרת לתקופה העולה על 90 ימים. הנכות יכולה להיות גם חלקית. מציע לפנות אל קרן הפנסיה ולברר את אופן מיצוי זכויותיך (לכל קרן יש שירות לקוחות ובנוסף אתר אינטרנט שבו מוסברת הדרך להגיש תביעה לפנסית נכות כולל הטפסים עצמם והתהליך ("מערכת כללים")) בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה