אלי

מינוי בן ממשיך חדש לאחר שבן ממשיך ראשון נפטר

שלום! במצב בו ההורים ממנים בן ממשיך במשק (ומנוי זה הושלם עפ"י דין) אך הבן הממשיך נפטר לפני ההורים, האם הזכויות של "בן ממשיך" עוברות אוטומית לאלמנתו של הבן (והיא בעצם היורשת בפועל, לאחר פטירת ההורים) או שעל ההורים למנות בן ממשיך חדש?

עו"ד רון שוורץ

אלי שלום רב בן ממשיך כידוע לך התוקף שלו הוא מיום פטירת שני ההורים בעלי הנחלה. לא מסרתה מי הבן ממשיך האם גם האישה רשומה בנחלהאו לא . יש הורים שרושמים את שני בני הזוג ויש שרושמים רק את הבן או הבת שלהם. יחד אם זאת כמו שצינתי בפתיח התוקף של בן ממשיך מתחיל ביום מסויים ולא לפני כן. אם תעביר לי את כתב המינוי שקיבלתם אוכל להתייחס יותר בפרוט למקרה הספציפי שלך. \ בברכה עו"ד רון שוורץ

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל