חיים

שרות לקוי של חברת החשמל

שלום רב , לפני כחודשיים ארעה הפסקת חשמל בביתי ובמשרדי הסמוך . פניתי לחברת החשמל בבקשה לתקן / לפתור הבעיה - הם סרבו בטענה שלפי הנתונים שלהם הבעיה היא אצלי בבית . לאחר כ- 20 שיחות טלפון ולאחר כ- 16 שעות שלחו טכנאי אשר אישר כי נשרף ראש כבל בעמוד חשמל ברחוב . פניתי לחברה בבקשה לפיצוי תכולת מקרר , אובדן יום עבודה שלי ושתי פקידות אך נדחיתי . שאלתי האם יש מקום לתביעה משפטית בתודה מראש חיים

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

חיים שלום רב, חברת החשמל מפצה צרכניה באשר לנזקים שנגרמים למכשירי חשמל בהתאם לאמות מידה שנקבעו ע"י הרשות לשירותים ציבוריים חשמל, שהינה גוף ממשלתי. באמות המידה נקבעו קריטריונים ברורים מתי זכאי הצרכן הפיצוי כספי ומתי לאו, ובמרבית המקרים חברת החשמל מדייקת בהערכתה. מניסיוני, סיכויי תביעתך בעניין זה נמוכים. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ