אתרי

העתקת מודעות פייסבוק

שלום אני רוצה לפתוח אתר לוחות לנושא מסויים, שמטרתו לרכז מודעות באותו נושא לרווחת הקונים והמוכרים ללא עלות למפרסמים, ברצוני לקחת מודעות מכירה מהפייסבוק (מקבוצות ולוחות שונים) כולל תמונות ופרטים ולפרסם בלוח שלי ללא בקשת אישור מהאדם המפרסם. (כמובן שזה יטיב עימו ועם הקונים) מה החוק אומר מהבחינה הזאת???

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, שימוש בתמונות ובפרטים ללא אישור בעל הזכויות מהווה הפרה של חוק זכויות יוצרים. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות