עמנואל

דירה חדשה מקבלן, עיכוב של 11 חודשים, אי תשלום "שכר דירה", ואי הסכמה על תשלום.

רכשתי דירה חדשה מקבל, נכון להיום לאחר 11 חודשי עיכוב, הדירה עדיין לא נמסרה, במשך כל הזמן הזה הקבלן מסרב לשלם פיצוי בגובה שכר הדירה, בנוסף הוא טוען שקיים חוב על סך 4386 ש"ח עקב "שינויים שנעשו שלא דרך מחלקת שינויי דיירים" למרות שהסברתי שמעולם לא בוצעו שום שינויים כאלו, הוא ממשיך בשלו ולא מוכן למסור את הדירה, אני יודע שהסכום אולי נשמע פעוט, אבל החשש שלי הוא שאני אשלם ואז הוא יציב תנאים נוספים וינסה לסחוט אותי עוד לפני מסירת הדירה. ידוע לי שיותר מחצי בניין כבר אוכלס כולל דירות בקומה שבה אני קניתי. אני משלם כבר תקופה מאוד ארוכה שכר דירה + משכנתא, ואני לא יכול לעמוד בזה יותר, אני נכנס לבעיה כלכלית וחובות, ואני מרגיש שאני עומד לקרוס, גם מבחינה נפשית מהלחץ שכל המצב הזה יוצר. אשמח לעזרה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

נראה כי אין מנוס אלא מלפתוח בהליכים משפטיים כנגד הקבלן. מכתב מעו"ד, ולאחר מכן תביעה.