הדס

ריבית פיגורים בטופס הוצל"פ בקשה לביצוע פסק דין

ברצוני לפתוח תיק הוצל"פ למימוש פס"ד כספי לפיו על החייב להשיב לזוכים את הסך של 1,200,000 ₪ ששולם לחייב במסגרת מימוש הסכם אופציה שבימ"ש קבע שהוא מבוטל. הסך הנ"ל שולם לחייב ביום 24/12/09 ולכן ממועד זה אמורה לחול ריבית משפטית. אך בנוסף, עפ"י הסכם האופציה, תקופת האופציה מסתיימת ביום 23/12/11 ועפ"י הסכם האופציה על החייב להשיב את הכסף בתוך 90 יום מתום תקופת האופציה קרי, החל מיום 23/03/12 ז"א, החל ממועד זה אמורה לחול ריבית פיגורים ושאלתי: כיצד בטופס ההוצל"פ "בקשה לביצוע פסק דין" עליי לסמן/לרשום את ריבית הפיגורים? ברובריקה של טופס זה לא מצאתי את המקום הנכון לכך למעט, הריבית המשפטית המסומנת לפי כלל 03.

וישנגרד צבי,עו"ד

מחשבי ההוצל"פ מחשבים את הריביות בהתאם לפסק הדין שעליך לצרף לבקשה.