ירין תורג’מן

תשלום שכר דירה כמילואימניק וישוב מפונה

שלום, החל מה1.10 נכנסתי לדירה בקרית שמונה. ב7.10 נקראתי לצו 8 במילואים ומאז איני בדירה. בנוסף קרית שמונה הוכרזה כעיר מפונה. בעל הדירה אינו מקל בתשלומים ואני מבין את הצד שלו גם בעניין.. האם יש איזשהי הגנה משפטית להפרת חוזה במקרה חירום כזה? אף אחד לא יכל לצפות את זה מגיע כמובן… איני מעוניין להשאר בדירה, ואני מוכן לעזוב מיידית

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי, אין ספק שמדובר במקרה לא פשוט, אשר בחלק מהמקרים אינו מצדיק ביטול חוזה. ישנה הגנה - סיכול, אשר נתונה לפרשנות מרחיבה בהתאם למקרה. מוזמן לפנות אליי לייעוץ מרחיב בנושא - gitaylaw@gmail.com