דורית

בעיה בחמיה מושכרת כי חלק מדירה

אני משכירה דירה עם חניה. הבנין חדש ויש בעיות של נזילות גשמים וביוב לחניון מאגני הביוב. בדוח הבדק הוקדש סעיף גדולתלעניןתוצוין שיש כשל רציני בהתקנת מערכת הביוב והיא הגורמת לבעיה. חוק המכר בענין עדיין חל על הקבלן עד 2025 אולם הוא מתכחש. הדייר טוען שנוזל לו חומר חומצי על הרכב וגורם לו נזק. הוא מפנה אלי -דרישה לשלם.לו. הנזק נגרם לו בגלל בעיה בביוב של החניון הנמצא בשטח הציבורי.אינו מציע כל סכום או הצעה האם אני חשופה לתביעה כלשהיא מצידו? או שהוא יכול לתבוע את חברת הביטוח שלו או את הועד. אנא תשובתך.הדחופה. הוא כרגע באופציה עד 6/24 אנא תשובתך.המהירה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיתי בוטובול

היי, נראה לפי התיאור שלך שהמגרש מצוי ברכוש המשותף. ההתקשרות של השוכר היא מולך ולא מול היזם. לבירור מרחיב, מוזמנת לפנות אליי במייל gitaylaw@gmail.com