אלי

קריסת גג הדירה

שלום רב , לאחר שהתרעתי מס' פעמים בפני בעל הדירה על גג רקוב ודולף שהוא התחייב לתקן, אתמול קרס חלק מהגג ונגרם לי נזק לרכוש ולגוף. למי עליי לפנות במקרה כזה ומי אמור לפצות אותי על כך ? אודה על תשובה מפורטת ככל האפשר. תודה מראש. אלי

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב יש להמציא אישורים הן רפואיים לעניין הנזק הגופני והן אישור / הערכת מחיר לעניין הנזק לרכוש. אם יש ביטוח יש לפנות לביטוחים המתאימים. אם אין ביטוח - ומאחר והתרעת בפני בעל הדירה יש לפנות אליו בבקשה לפיצוי הולם. בהצלחה, www.behore.co.il

אלי

תודה רבה על התשובה !!! האם מגיע לי גם פיצוי על עגמת הנפש שנגרמה לי כתוצאה מהטרטור שעברתי עד שתוקן הנזק ? (חזרתי לבית הוריי, השקעתי ימים בארגון וניקוי הדירה וכו'). תודה מראש, אלי.