בני

לאחר משא ומן כולל הסכמה על כלל סעיפי החוזה הבעלים מכר אותה למישהו אחר תמורת 10 אש"ח יותר, יש הצדקה לתביעה?

שלום לפני מספר חודשים הייתי במשא ומתן לרכישת דירה מיד שנייה . לאחר שהגענו להסכמות בנוגע למחיר הדירה ולכלל סעיפי החוזה, ואף קבענו מועד לחתיצת החוזה, הבעלים לפתע מכר את הדירה לאדם אחר תמורת 10,000 ש"ח יותר. האם יש לי עילה לתבוע את הבעלים השקרן לתשלום ההפרש? תודה מראש על התשובה בני

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב המדובר כאן בפורום דירה להשכרה. ישנם פורומים אחרים בענייני מקרקעין - מכירה וכו'. בהצלחה,