צור

דיירת שנעלמה אחרי שבועיים

דיירת השכירה ממני דירת חדר שילמה עבור חודש,וגרה בה שבועיים.אחרי שבועיים היא נעלמה (נודע לי שחזרה לארץ מוצאה - אוקראינה). היא לא הודיעה לי שהיא נוסעת ולא יצרה איתי קשר מזה למעלה מחודש.שיק שנתנה לי עבור השכירות של החודש השני חזר מהבנק בגלל חוסר כיסוי. כל חפציה נשארו בדירה ואין לי מידע על קרובים שלה בארץ - אם בכלל יש לה. האם אני יכול לפנות את חפציה ולהשכיר את דירת החדר ? אני לא יודע מה לעשות.אין לי ערבים או כל בטחון אחר ממנה. תודה מראש על תשובתך.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון ע"פ חוק - אתה חייב תביעת פינוי ע"מ להכשיר את פתיחת הדירה. כל פתיחת דירה באופן עצמאי ללא אישור ביהמ"ש - מציבה אותך במצב בו אתה חשוף לתביעה נזיקית מצידה וכיוצ"ב. אשמח לעזור לך בתביעת פינוי, במידת הצורך. בהצלחה, www.behore.co.il

רונית

איך משכירים בימינו דירה בלי לקחת בטחונות? לא יאומן! בכל אופן, אם היא נעלמה והצ'ק שלה גם חזר ברור שיש לך זכות להשכיר את הדירה מחדש