שי

הסכם שכירות

הי הודעה דחופה, מה עושים כאשר השוכר לא יכול להביא איתו את הערבים במעמד חתימת החוזה? מה עושים כאשר צפוי בדירה תמא 38, איך מכניסים את זה לחוזה (אנחנו המשכירים). תודה!

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם הערבים לא חותמים במעמד החתימה על החוזה- לא מוסרים העתק מהחוזה וכמובן לא מוסרים חזקה במושכר / מפתח לדירה עד שיחתמו הערבים. לעניין תמ"א 38 - לציין בחוזה, כי צפויים עבודות תמ"א, וכי השוכרים יודעו על כך, ואיןו להם טענות ו/או תביעות וכד'. בהצלחה, www.behore.co.il