eynav

צ'ק לתשלום שכירות

היי חתמתי חוזה לדירה חדשה ועדיין לא נתתי לבעל הדירה את הצ'קים . הכניסה לדירה רק ב1.8 ח כעבור יומיים לאחר החתימה בעל הדירה מתקשר אלי ומבקש שהצ'קים לא יהיו עם המוטב בלבד. לא הסכמתי לזה . האם בעל הדירה יכול לבטל את החוזה? למרות שלא היה רשום בחוזה שהוא מבקש צ'ק ללא המוטב בלבד?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום בעל הדירה לא יכול לבטל חוזה בגלל שהצקים אינם למוטב בלבד. ככלל הינך צודקת - לא רצוי לתת ציקים שאינם למוטב בלבד. בברכה, שגיא בכור, עו"ד ונוטריון