אלון

הצפות בדירה שכורה

שלום רב מזה כשנתיים וחצי שאנו שוכרים בית במושב . כבר בחורף הראשון התגלו נזילות מים בתקרה. המשכיר איננו מתנער אך טיפולו לוקה בחסר ויותר מזה (במקום להביא איש מקצוע שיטפל בשורש הבעיה הוא מעדיף להניח ברזנטים שכמובן אינם פותרים את הנזילות..). כשאנו דורשים פיצוי הוא אומר "מצידי תודיעו על עזיבה ". רציתי לדעת מהם זכויותינו הבסיסיות בחוק והאם הנושא מתאים להגשה לתביעות קטנות. הנזק הממשי הוא לקום בכל (בכל!) לילה חורפי שכזה ולנגב את הבית פן אחת הבנות תתעורר ותחליק בדרכה לשירותים וכביסות חוזרות ונשנות של כל מה שנרטב. נציין גם שסביבת המגורים מצויינת ואין לנו רצון לעזוב. המון תודה, אלון

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בכפוף למוסכם בחוזה ביניכם, הרי שחלה על בעל הבית החובה לתקן את הנזילה ולכם הזכות למגורים ראויים. יש לחייב את בעל הבית לתקן הנזילה בהקדם, בהצלחה, www.behore.co.il