רפי

סדקים בקירות - לקראת צביעה

שלום, כשקיבלנו את הדירה לא היו שום סדקים בקירות הבית הפרטי שאני שוכרים עם הזמן נוצרו סדקים רבים בחיבורים בין הקיר לתקרה בעקבות תזוזות אדמה בקרוב אעזוב את הדירה ואצטרך לצבוע אותה האם סביר לדרוש מהשוכר למלא את הסדקים (באחריותו?) לפני שאני צובע את הדירה? תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בכפוף למוסכם בחוזה ביניכם, הרי שהסדקים נוצרו מתזוזת האדמה ולכן ייחשבו כבלאי טבעי שיש על הבית. אי לכך האחריות לתיקון הנה על המשכיר. בהצלחה, www.behore.co.il