אדי קורול

פיצוץ דוד בדירה שכורה - מי משלם את חשבון המים

היה פיצוץ בדוד בדירה שאני שוכר. בעלי הדירה דאגו להליף את הדוד מיד כשפנינו אליהם. קיבלנו חשבון מים מנופח עקב צריכה עודפת. מי אחראי על תשלום הצריכה העודפת בחשבון המים? תודה, אדי ק.

יוסי

עד כמה שאני יודע אפשר לקבל זיכוי מהעיריה (תאגיד) אם יש לך הוכחה שהיה תיקון כלומר חשבונית קבלה מפורטת מאיש מקצוע.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב במקרה של תקלה עם חשבונית תיקון - אכן תאגיד המים ייתן הנחה מסויימת בחשבון המים אך לא יבטלו לגמרי - בטענה שגם הוא קונה את המים ממקורות. בכל מקרה מומלץ לתקן הנזילה ולהפחית את הסכום ככל הניתן. בהצלחה,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תלוי בחוזה ביניכם. אם אין התייחסות לכך, ובכפוף לכך שזה בלאי טבעי - התשלום מוטל על המשכירים. בהצלחה,

מירב

נזילה