ערן

הרעת תנאים בשכירות

שלום. אני סטודנט שגר בשכירות. לאחרונה החלו עבודות בניה בסמוך ליחידת הדיור אותה אני סוחר. יש לציין כי הבידוד בקירות היחידה גרוע מאוד ושהבניה נעשית קרוב במיוחד לדירה. הרעש שנוצר מהבניה הוא בלתי נסבל וכרגע לא ניתן לשהות בדירה המהלך שעות היום (ובמיוחד לא ניתן ללמוד). בעל הדירה (שידע על הבניה מבעוד מועד) אמר לי על הבניה רק לאחר שנחתם החוזה ושהצ'קים נמסרו. בחוזה לא מצוין שעומדת להתקיים הבניה הנ"ל. האם ביכולתי לכפות על בעל הדירה שחרור מהחוזה? כדי שאוכל לצאת מהדירה ללא קנס ולהפסיק לשלם? תודה מראש

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב האם עבודות הבנייה נעשות בבניין עצמו? או אצל הבניין השכן? בעיקרון התשובה היא כי אינך יכול להשתחרר מהחוזה, אלא אם ציינת בחוזה כי הנך סטודנט הזקוק לשקט וכד'. בהצלחה,