מירי

חוזה שהסתיים ודיירת שלא מוכנה לפנות את הדירה

שלום רב.. יש לי דיירת שלא מוכנה להתפנות מהדירה החוזה בניינו הסתיים בתאריך 10.12.14 לצערי האמנתי בה לא לקחתי שום ערבות עשינו רק חוזה ובחוזה רשום רק תאריך הכניסה שלה ומתי מסתיים החוזה וכמה היא אמורה לשלם לי כל חודש והמיים והארנונה נשארו על שמי למרות שהיא הבטיחה לשלם היא לא עומדת בזה מה אני אמורה לעשות במצב כזה אם לא רשום כלום בחוזה חוץ מסכום התשלום תאריך כניסה ויציאה???? האם אני יכולה לתבוע כסף למרות שאין לי שום ערבות היא אמרה שאם אגיע איתה למשפט היא תאמר ששילמה לי מראש וזה לא נכון גם אין לי שום הוכחת תשלום היא נתנה לי כל חודש. מזומן ביד מה עליי לעשות במצב כזה ???

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב עלייך להגיש תביעת פינוי בהקדם האפשרי. כל עיכוב נוסף ישחק לרעתך: תמשיכי להיות מחוייבת בארנונה, מים, וכו' וגם תפסידי דמי שכירות בתביעת פינוי נכונה- אפשר להוציא את הדיירת תוך כחודשיים. משרדינו מתמחה בתביעות פינוי כאלו. אשמח לעמוד לך. פרטים נוספים באתר: www.behore.co.il