שי

קטסטרופה

גרה בדירה שלושה שבועות, כבר בלילה הראשון לא ישנוו כי שמענו רעשים מוזרים בבוקר, גילינו שיש דייר נוסף, חולדה ענקית הודענו לבעלת הדירה, ואמרה שלא מענייה. הזמנו לוכד, שלמנו 450 שקל, והומלץ לטפל בצנרת האסלה. הוצאנו 1250 שקל, פנינו לבתה של בעלת הדירה, בקשנו קצת לעזור. הבטיחה, עברו שלושה שבועות, התקשרנו שוב, בעלת הדירה צרחה עלינו שאנחנו מבזבזים את כול כספה, וניתקה לנו. אמש, שוב שמענו רעשים, יצאנו מהבית באחת בלילה, חיפשנו מקום לישון. שוב הזמנו לוכד, שמצא ממש מאורה. דברנו עם השכנים, שאמרו שהבעיה קימית כבר המון שנים. לנו לא נאמר על כך מאום !!! בבית מצא הלוכד המון עקבות של חולדות, מהעבר. פחד מוות ! בעלת הדירה לא עונה לנו, אנחנו נואשים !!! פינינו היום את המטבח עם גיבוי של הלוכד, נעלנו את הדלת, ואנחנו לא יודעים מה לעשות. אי אפשר ככה לחיות. החולדות ענקיות ומאוד מסוכנות ! מכרסמות את המשקופים והארונות, וכול פעם מופיעות ויוצאות ממקום אחר.. מה עלינו לעשות ? ארזנו קצת בגדים, אין לנו תקשורת עם בעלת הדירה, לא עם ילדיה, חוסר אונים מוחלט. מישהו יכול לעזור לנו ? יאוש ענקי בעלת הדירה ידעה מהבעיה והסתירה אותה. החלפנו זוג, שכנראה ברחו אחרי שלושה חודשים וגם לא ספרו לנו. יש לנו הקלטה של השכן, וגם בחבר ת הגז אמרו לנו שבקיץ טיפלו בבעיות

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב יש לפנות בכתב אל בעלת הדירה בבקשה לפתור את הבעיה בדחיפות ולגולל את האמור לעיל. להקציב זמן לפתרון הבעיה ואם לא, בכפוף למוסכם בחוזה, להודיע על עזיבת הדירה במועד עתידי, לאחר מתן זמן סביר למשכיר להגיב. בהצלחה,